Pistevedot tai yksinkertaisesti spreadit luotiin tekemään yksipuolisista peleistä jännittävämpiä. Sen sijaan, että löisit vetoa siitä, voittaako joukkue, voit lyödä vetoa siitä, voittaako se.

Spread-vedonlyönti on yleistä joukkueurheilulajeissa, joissa kumpikin joukkue tekee pisteitä ja voittaja on se, jolla on eniten pisteitä. Tähän kohtaan kuuluvat jalkapallo ja koripallo.

Ei ole väliä, jos joukkue on heikko, jotta se maksaisi. Vahvan joukkueen on voitettava suurella marginaalilla menestyäkseen. Häviö on se, kun se voittaa vähäisemmin kuin levikki. Aina kun he häviävät vähemmän kuin spread, sitä pidetään voittona kaikkien niiden puolesta vedonlyönnin asettaneiden taholta.

Point Spreadien ymmärtäminen

Point spreadit voidaan ilmaista numerona, jossa on plus- (+) tai miinusmerkki (-). Plusmerkki tarkoittaa, että joukkue on altavastaaja. Sen on hävittävä vähemmän kuin spread tai voitettava lopulta, jotta sille maksetaan voitto. Miinusmerkki tarkoittaa, että suosikkijoukkueen on voitettava enemmän kuin spread.

Spreadit ovat aina pareittain, joten jos suosikki on +6,5, myös altavastaaja on +6,5. Tämä on tärkeää muistaa, sillä paikallinen sanomalehti näyttää harvoin useamman kuin yhden numeron joukkueen nimen perässä, kun se lisää kertoimia artikkeliin.

Indianapolis Colts -13 vastaan St. Louis Rams

Löydät toisen sarjan online-urheiluvedonlyönnistä, kuten be:stä, kun lyöt vetoa.

  • Indianapolis Colts -13 (110)
  • St. Lous Rams +13 (110)

Toinen numerosarja näyttää, kuinka paljon rahaa sinun täytyy sijoittaa voittaaksesi 100 dollaria. 110 dollaria yllä olevassa esimerkissä panostaisit Coltsin voittoon vähintään 14 pisteellä. Voitat 110 dollarin panoksesi plus 100 dollaria.

Jos he voittavat alle 12 pisteellä, häviät 110 dollarin panoksesi. Saattaa tuntua oudolta, ettet voittanut panostasi kahta kertaa takaisin. Pistemarginaalin on tarkoitus mahdollistaa voitto riippumatta siitä, kuinka tiukka ottelu on. Et lyö vetoa vedonvälittäjää vastaan. Urheiluvedonvälittäjä toimii välittäjänä, etkä sinä lyö vetoa muita pelaajia vastaan.

Jokaista 100 dollarin panosta kohti maksettava 10 dollarin lisäpalkkio on urheiluvedonvälittäjän provisio vedon pitämisestä. Sitä kutsutaan myös Vigorishiksi tai yleisemmin Vigiksi.

Spread ja vig muuttuvat vedonlyöjien asettaessa vetoja. Tämä tehdään vedonlyöjien houkuttelemiseksi toiselle puolelle ja tasapainottamiseksi. Urheiluvedonlyönti haluaa varmistaa, että kummallakin puolella on sama määrä rahaa, jotta voitot voidaan taata lopputuloksesta riippumatta.

Pistevedoissa on usein puoli pistettä, esimerkiksi -13,5. Tasapeliä on mahdoton saavuttaa. Jos yllä olevassa esimerkissä on yhteys, Indianapolis voittaa 13 pisteellä. Vetoa pidetään pushina, eikä rahaa menetetä tai voiteta.

Jotkut urheiluvedonvälittäjät voivat myöntää voiton pushista, kun taas toiset antavat tappion. Hyvämaineiset urheiluvedonvälittäjät palauttavat rahasi. Olisi kuitenkin tyydyttävää, jos tarkistaisit jatkuvasti kunkin vedonlyöntitoimiston käytännöt ennen kuin asetat point spread -vedon.

Spread-vedonlyönti

Muuten epäkiinnostavasta pelistä voi tehdä mielenkiintoisen lyömällä vetoa pisteiden levikkeistä. Voit luoda jännittävän lopun yksipuoliseen peliin. Pistevedonlyönti on loistava tapa kannustaa joukkuetta, jolla on meneillään vaikea kausi.

Ammattimaiset vedonlyöjät tarkastelevat pelin jokaista osa-aluetta löytääkseen tekijän, joka teki eron kattavuuteen tai ei-levitykseen.

Spread-vedonlyöntisivustot, jotka ovat erikoistuneet online-kaupankäyntiin, kuten Tradefair ja IGIndex, ovat nyt normi valtavirran online-kaupankäynnissä. Päiväkauppiaat voivat kaikissa olosuhteissa käyttää tätä kaupankäyntiohjelmistoa tunnistamaan luotettavia ja tarkkoja indikaattoreita, joilla voidaan ostaa tai myydä tiettyyn tulevaan markkina-asemaan.

Päivän kauppiaat voivat myös käyttää tätä kaupankäyntityökalua ohjaamaan heitä kaupankäyntipäätösten tekemisessä, kuten siinä, pitäisikö heidän siirtyä kauppaan tai seurata markkinaolosuhteita. He voivat myös poistua kaupankäyntipositioista ja päättää, haluavatko he vetäytyä. Spread-vedonlyönti tarjoaa nämä vipuvaikutukset ilman välittäjäpalkkiota. Kaikki kaupankäyntitoimet voidaan tehdä verkossa.

Rahoitusalan hajautettu vedonlyönti antaa sekä aloitteleville että kokeneille kauppiaille mahdollisuuden käydä kauppaa hyödykkeillä, kuten kullalla, öljyllä ja vehnällä, sekä osakeindekseillä, kuten Dow Jonesilla tai FTSE 100:lla. Kaikki nämä kaupankäyntitoiminnot voidaan suorittaa myös monilla eri valuutoilla. Spread-vedonlyönnin erityispiirteenä on, että rahoitusväli ei ole veronalainen.

Nämä ovat viisi syytä, joiden vuoksi sinun kannattaa harkita rahoitusalan spread-vedonlyöntiä.

1. Se on helppo toteuttaa

Rahoitusmarkkinoiden spread-vedonlyönti perustuu periaatteeseen, jonka mukaan asetat vain yhden panoksen pistettä kohden. Tätä järjestelmää sovelletaan kaikkiin futuurimarkkinoihin ja kaikkiin markkinaolosuhteisiin. Vaikka menettely saattaa aluksi vaikuttaa monimutkaiselta, kuka tahansa voi helposti ymmärtää sen.

2. Minimaalinen alkupääomavaatimus

Spread-vedonlyönti on mahdollista ilman, että sinun tarvitsee räjäyttää pankkitiliäsi. Sinun ei tarvitse huolehtia välittäjäpalkkioista, toisin kuin osakekaupassa. Vaikka kävisit kauppaa pienillä summilla, sinua ei rasiteta. Spreadin koko sisältää jo sivukulut, ja ne pysyvät samoina riippumatta siitä, kuinka merkittävä kauppapositiosi on.

3. Täysin verovapaa kaupankäyntijärjestelmä

Tämä järjestelmä ei peri vero- tai leimaveroja taloudellisista eduista. Sinun on oltava tietoinen kaikista verolakien muutoksista, jotta voit maksimoida kaupankäynnistä saatavat ansaintamahdollisuutesi. Tämä voi johtaa valtaviin voittoihin, varsinkin jos edistyt taloudellisesti ja ylität pääomatulojen rajan.

4. Valuuttakurssivaihteluilta suojautuminen

Olet myös alttiina valuuttakurssivaihteluille, jos ostat muussa kuin omassa valuutassasi. Spread-vedonlyönti on erilainen. Liiketoimesi toteutetaan pisteestä pisteeseen -siirtymillä, eikä valuuttatekijä astu kaupankäynnin yhtälöön. Tämän järjestelmän etuna on se, että voit ottaa kaupankäynnin kohteena olevan valuutan volatiliteetin ja korkeat kurssit.

5. Monipuoliset sovellukset

Tämän kaupankäyntijärjestelmän avulla voit panostaa panoksesi eri markkinoilla yhdellä spread betting -tilillä. Näin voit valita yksittäisiä osakkeita (paikallisia ja ulkomaisia), valuuttoja, korkoja, futuureja, hyödykkeitä ja joukkovelkakirjoja.