Voit lyödä vetoa pelin tai minkä tahansa muun tapahtuman lopputuloksesta käyttämällä rahalinjoja tai yksinkertaisia linjoja. Kiinteät vedot ovat järjestelmiä, jotka näyttävät, kuinka paljon voit voittaa 100 dollarin panoksella tai kuinka paljon sinun on sijoitettava voittaaksesi 100 dollaria.

Näitä linjoja voidaan käyttää kaikissa urheilulajeissa, joissa on voittaja, myös tenniksessä ja koripallossa. Ne toimivat hyvin myös narreissa, joissa on monta osallistujaa mutta yksi voittaja, kuten hevoskilpailuissa. Voit käyttää rahalinjoja myös vedonlyöntiin urheiluun liittymättömistä tapahtumista, kuten tosi-tv-vedonlyöntiin.Yhdysvallat on yleisin maa, jossa linjoja käytetään. Muissa maissa kiinteät kertoimet ilmaistaan murto- ja desimaaliluvuilla.

Vedonvälittäjät säätävät linjojen maksuja yrittäessään kiinnittää huomiota ottelun molempiin osapuoliin. Voimakkaasti suosittua puolta koskevan vedon voitto on yleensä vain 10-15 % korkeampi kuin alkuperäinen veto. Kuitenkin mahdollisuus vahvasti altavastaajan puolelle voi maksaa 100-kertaisesti tai enemmän kuin alkuperäinen panos.

Urheiluvedonvälittäjät säätävät kertoimia niin, että voittajapuolella on tarpeeksi rahaa kattaakseen tappionsa sekä pieni provisio riippumatta siitä, mitä tapahtuu.

Money Linesin ymmärtäminen

  • Money lines voidaan ilmaista numerona, jota seuraa plus- (+) tai miinusmerkki (-). Rahaluvussa on aina oltava vähintään kolme numeroa.
  • Jos panostat 100 dollaria, plus-merkki tarkoittaa, että voittamasi luku on 100. Jos panostat 100 dollaria siihen, että Los Angeles Lakers voittaa NBA:n mestaruuden, ja money line näyttää +125, voitat 125 dollaria plus 100 dollaria. 100 dollarin panoksella saat 225 dollaria takaisin.
  • Luku osoittaa, kuinka paljon rahaa tarvitset voittaaksesi 100 dollaria. Miinusmerkki tarkoittaa, että panoksesi määrän on oltava alle 100. Jos Jimmie Johnsonin peräkkäisen NASCAR-kilpailuvoiton todennäköisyys on -575, sinun on panostettava 575 dollaria plus 575 dollaria. 575 dollarin panos tuottaa sinulle 675 dollaria.
  • Linjat eivät välttämättä näytä, kuinka paljon rahaa sinun on panostettava voittaaksesi 100 dollaria tai kuinka paljon voit voittaa 100 dollarin panoksella. Vaikka urheiluvedonvälittäjillä on yleensä enimmäispanos, useimmilla ei ole sellaista.

Vedonlyöntirahan linjat

Voit asettaa rahalinjoja mistä tahansa, urheilutapahtumista Hell’s Kitchenin voittajaan tai siihen, tuleeko Large Hadron Colliderin avulla maailmanloppu.

Jos olet uusi vedonlyöntirahojen linjoissa, voit etsiä urheiluvedonlyöntiä. Löydät linjat urheiluvedonlyönnin urheilulajeittain järjestettynä. Rekvisiittavedonlyönti on parempi vaihtoehto, jos olet enemmän kiinnostunut veikkaamaan outoja linjoja, jotka kattavat television, viihteen ja urheilun.

Sinun on ymmärrettävä urheiluvedonlyönnin perusteet, ennen kuin lyöt vetoa urheilutapahtumista. On olennaista tutustua vedonlyöntiterminologiaan ja perusasioihin, kuten vedonlyöntikertoimiin, vedonlyöntilinjoihin, pelikassaan, vedonvälittäjiin, urheiluvedonlyöntiin ja vedonvälittäjiin.

Urheiluvedonlyönnin tärkein näkökohta on linja. Jotta jokainen vedonlyöjä voisi tehdä tietoon perustuvia vetoja, hänen on ymmärrettävä vedonlyöntilinjat. Vedonlyöntilinjat on suunniteltu tiedottamaan kunkin pelin erilaisista mahdollisuuksista. Spread-vedot, money-line-vedot ja over-under-vedot ovat suosituimpia vedonlyöntilinjoja urheilussa. Spread-vedot lyödään vetoa ennalta määriteltyä piste-eroa vastaan. Voit lyödä vetoa joko siitä, että joukkue voittaa odotettua enemmän pisteitä tai häviää ennustettua vähemmän pisteitä. Money line -vedot perustuvat suoriin todennäköisyyksiin, ja panostat voittajajoukkueen puolesta. Over/under-vedonlyönti on vedonlyönti, joka asetetaan lopputuloksesta. Voit lyödä vetoa siitä, että pisteet ovat joko yli tai alle tietyn summan.

Vedonlyöntikertoimilla voidaan saavuttaa erilaisia tuloksia. Vedonlyöntikertoimien muoto vaihtelee maasta toiseen. Esimerkiksi eurooppalaisessa mallissa on desimaalikertoimet, kun taas Yhdistyneessä kuningaskunnassa on murtokertoimet. Amerikkalaisessa muodossa käytetään money line -kertoimia. Eurooppalaisen muodon kertoimet sisältävät voittosuhteen panokseen nähden desimaalimuodossa. Kertoimen 2,00 kerroin on parillinen veto. Tämä muoto on suosittu Australiassa, Kanadassa ja Manner-Euroopassa. Brittiläiset vedonvälittäjät suosivat brittiläistä muotoa, joka on panoksen suhde voitettuun määrään rikkomuksia. Kertoimet 1/1 tarkoittavat tasaista vetoa. Yhdysvalloissa käytetään Yhdysvaltain formaatin kertoimia. Tämä on voitettu summa 100 panoksella, jos ne ovat positiivisia, ja 100 panoksella, jos ne ovat negatiivisia. Yhdysvaltain kertoimissa tasainen panos on 100.

Vaikka vedonlyöntikertoimien ja -linjojen käsite voi aluksi tuntua monimutkaiselta, kun ymmärrät, mistä etsiä, se ei ole niin monimutkaista kuin miltä se näyttää. Parempaa ymmärrystä varten voit joko hakea apua verkosta tai käyttää monien verkkosivustojen tarjoamia urheiluvedonlyöntipalveluja.

Uhkapelaaminen on yleinen harrastus suuren väestönosan keskuudessa. Siitä on tulossa yhä suositumpaa, kun online-vedonlyönti on helppoa monien eri internetin urheiluvedonlyöntilinjojen myyntipisteiden kautta. Nettivedonlyönti tarjoaa mahdollisuuden vertailla hintoja ja löytää parhaat kertoimet.

Nettivedonlyönti ei tarkoita, että sinun on hyväksyttävä paikallisen vedonvälittäjän tarjoamat kertoimet. Monissa tapauksissa voit myös välttää VIG:n maksamisen. Varmista, että ne eivät tasoita kertoimia ja että valitset oikean urheiluvedonlyöntilinjan, joka antaa sinulle parhaat mahdollisuudet voittaa.

Vedonlyönti on muutakin kuin suosikkijoukkueen valitsemista. Kyse on älykkäiden vetojen tekemisestä. Vältä lyömästä vetoa kotijoukkueelle. Tämä johtuu siitä, että heillä saattaa olla optimistinen näkemys voittomahdollisuuksistaan, mikä tekee tasapainoisen strategian suunnittelusta haastavaa. Sinun on parempi asettaa panoksesi tietojen ja suoritusten perusteella ja yrittää löytää varma voittaja, vaikka heillä on alhaisemmat kertoimet.

Lyöt vetoa voittaaksesi talon. Voit tehdä viisaita vetoja ja käyttää aikaa parhaiden tulosten tutkimiseen. Vaikka saisit vain kymmenen prosenttia, haluat tehdä enemmän. Pian voit niittää suuren tuoton sijoituksellesi.