Vedonvälittäjät ovat nykyään säännöllinen osa elämäämme. Monet ihmiset haluavat tehdä omaisuuden, mutta eivät luota onneen. Heidän intuitionsa ja urheilutietämyksensä kuitenkin kasvaa.

Oletko uusi uhkapelaaja? Vedonlyöntikertoimet mittaavat jonkin tapahtuman toteutumisen todennäköisyyttä. Vaikka kertoimet voivat muuttua ajan mittaan, vedonvälittäjä maksaa rahapelaamishetkellä asettamasi kertoimen mukaan. Ennen kuin aloitat uhkapelaamisen, on tärkeää ymmärtää täysin kaikkien niiden urheiluvedonlyöntien ehdot, joihin aiot lyödä vetoja.

Urheiluvedonlyönnit tarjoavat kolme kertoimen muotoa: Amerikkalaista, desimaalista ja perinteistä. Yhtä todennäköiset tapahtumat (ilman marginaalia) tarjotaan desimaalimuodossa kertoimella 2,0. Voitto lasketaan kertomalla panoksesi kertoimella. Desimaalikertoimet olivat tuttuja pelaajillemme.

Kullakin vedonvälittäjällä on omat voitto-ohjeensa tapauksia varten, joissa tapahtumaa ei ole tapahtunut.

Jos tapahtuma peruuntuu, useimmat urheiluvedonvälittäjät maksavat voiton kertoimella 1,0. Tämä tarkoittaa, että ne antavat palautuksen.

Tämä on hankala hetki, sillä monet kokemattomat uhkapelaajat menettävät rahojaan, kun he lyövät vetoja väärillä kertoimilla voitonmaksun toivossa. Tätä en suosittele. Jos teet virheen kertoimen laskennassa, voit saada täyden hyvityksen. Jokaisella on kuitenkin oikeus tehdä oma päätöksensä. Näin käy, kun myös vedonvälittäjät asettavat vääriä vetoja.

Vaikka yleiset säännöt ovat samanlaiset eri vedonvälittäjillä, eri urheilulajeissa, kuten baseballissa, jääkiekossa ja tenniksessä, on erilaisia lähestymistapoja. baseballissa, jos ottelu on alle yhdeksän sisävuoron mittainen, vedonvälittäjät voivat ottaa pelin viiden ensimmäisen sisävuoron tai 4,5 sisävuoron perusteella. Baseballissa aloittava syöttäjä voidaan vaihtaa. Siksi eri vedonvälittäjien kertoimien laskentasäännöt voivat vaihdella. Tenniksen vedonlyöntisäännöt vaihtelevat huomattavasti, jos toinen tennispelaajista loukkaantuu ja kieltäytyy jatkamasta peliä. Muilla vedonvälittäjillä on erilaiset tavat laskea vedonlyöntikorvaus ja ilmoittaa seuraavan kierroksen voittaja. Vedonlyöntilaskelmia varten sinun on täytynyt suorittaa ja pelata jokin seuraavista palveluista.

Jääkiekko- ja koripallopelien peliajoissa (jatkoajat ja rangaistuslaukaukset) on eroja vedonvälittäjien välillä.

Kiinnitä huomiota tasoituslaskentasääntöihin. Jos ottelu päättyy tulokseen 1-0, kertoimella 1 (vedonlyöntikorvaus), meidän vedonvälittäjämme laskevat voittajan vedon tasoituksella 1. Useimmat ulkomaiset vedonvälittäjät häviävät tämän vedon.

Nämä esimerkit ovat vain joitakin tilanteita, joihin saatat törmätä lyödessäsi vetoa eri vedonvälittäjien kanssa.
Spread-vedonlyönti on monimutkaista liiketoimintaa. Sinulla on oltava selkeät strategiat. On olennaista määritellä sisäänmenokohdat voittotavoitteet ja stop loss. Spread-vedonlyöntistrategioiden tulisi olla selkeitä, jotta niitä on helppo seurata.

Spread-vedonlyönti on loistava tapa tehdä rahaa. Koska harrastajilla on taipumus laiminlyödä sitä, aloitamme riskienhallinnasta. Spread-vedonlyönti on vain niin hyvä kuin sen riskienhallinta. Spread-vedonlyönnissä on kyse elämisestä seuraavaa päivää varten. Olet pian konkurssissa, jos otat liian suuren riskin jokaisella vedolla. On suositeltavaa, että aloitat kaupankäynnin 0,5-2 % riskipääomastasi per kauppa, riippuen riskimieltymyksistäsi.

Kauppiaan menestys riippuu hänen kyvystään lopettaa häviäminen. Vaikka useimmat menestyneet kauppiaat usein häviävät enemmän kuin voittavat, tappioiden pitäminen pienenä tarkoittaa, että he voivat silti voittaa kaiken kaikkiaan. Ennen kaupankäyntiä on tärkeää tietää, missä stop loss -kohta on. Ei ole olemassa mitään vakiopaikkaa stop loss -tason asettamiselle. Sinun tulisi löytää sellainen, joka tuntuu itsestäsi oikealta. On olemassa kaksi suosittua tapaa kehittää stop-loss-pisteesi. Voit sijoittaa ne päivittäisen keskiarvon ulkopuolelle tai nykyisten vastus-/tukitasojen ylä-/alitse.

Voit sijoittaa stop loss -tasoituksesi uudelleen kannattavuuspisteeseen, jos kauppasi on voitollinen. Sinun ei pitäisi koskaan muuttaa stop-loss-pistettäsi. Voit jatkuvasti palata työhön myöhemmin, jos sinut pysäytetään.

Käyttämäsi hajautetun vedonlyönnin strategiat määrittävät sisäänpääsypisteesi. Suosittuja syöttökohtia ovat irtautuminen tason vastuksen ylä- tai alapuolelle tai tason tuen alapuolelle tapahtuva romahdus. Kaupankäynnissä on kyse markkinoiden ymmärtämisestä ja kaupankäynnistä. Älä yritä arvioida markkinoita tai sanella niiden käyttäytymistä. Et voi sanella, mitä markkinat haluavat. Kun odotat vahvistusta, sinun tulisi asettaa sisäänpääsysi vastuksen tason läpimurtoon. Ennen kuin astut sisään, odota aina vahvistusta markkinoilta.

Voittotavoitteet ovat ratkaisevan tärkeitä, sillä niiden avulla voit hallita voittojasi. Voittotavoitteesi on olennainen irtautumisstrategiassasi stop-loss-kohtana. Olisi parasta, jos et kävisi kauppaa “osta pitoon” -strategian avulla. Tämä on sisällytettävä spread betting -strategioihisi. Jos muutat trendiä, sinun on laadittava säännöt, joiden avulla voit poistua kaupasta, kun trendi päättyy. Sinun on ymmärrettävä, että palautat rahasi markkinoille, kun trendi päättyy. Tämä on seurausta voittojen hallinnasta.