Tutustu pohjoismaisten sotureiden kulttuuriin ja kieleen tässä omaperäisessä pelissä. Se voi tehdä sinusta rikkaamman kuin koskaan ajattelitkaan.

Viking Treasures on BetConstructin uusin luomus, videokolikkopeli, jossa on muinaisia viikinkien riimuja upeassa graafisessa ympäristössä. Alusta alkaen pelaajat ovat hallinnassa ja voivat käynnistää voittojen ketjureaktion.

Täydellinen arvostelumme auttaa sinua saamaan etumatkaa kilpailijoihin.

Kuvat, jotka räjäyttävät tajuntasi

Viking Treasures käyttää uskomattomia grafiikoita luodakseen pelaajille mukaansatempaavan universumin, jonka ansiosta heidän on helpompi keskittyä kiekoille.

Se sijoittuu Skandinaviaan viikinkiaikaan. Pimeässä metsässä olevat rullat on upotettu kiveen ja peitetty riimuilla. Kaksi viikinkiä vartioi kehää, ja erillinen komentopalkki on piilotettu rullien alle, kivien ja sammaleen sekaan.

Viking Treasuresissa on upea 3D-efekti ja dynaaminen pelattavuus, jonka esittelemme seuraavassa osiossa, joten voit aloittaa vedonlyönnin heti.

Riviin pyhät riimut

Viking Treasuresissa on säännöt, joiden ansiosta se on kaikkien pelattavissa. Komentopalkissa on kaikki kytkimet ja painikkeet, joita tarvitset alkuun pääsemiseksi.

Tässä kilpailussa on viisi rullaa ja 243 voittotapaa jokaisella kierroksella. Viking Treasuresissa ei ole erityisiä voittolinjoja, vaan symboleita voi sijoittaa mihin tahansa kiekoilla. Sinun tarvitsee vain valita panoksesi ja sitten pyörittää rullia.

Viking Treasuresin rahapalkinnot riippuvat alkuperäisestä panoksestasi ja rullille ilmestyvistä symboliyhdistelmistä. Palkinnot voivat olla merkittävämpiä, jos panostat enemmän. Jokainen voitto saa hahmot katoamaan, mikä tekee tilaa uusille hahmoille.

Voit aloittaa kaskadireaktion. Nykyinen kerroin voi kasvaa jopa 5-kertaiseksi jokaisesta peräkkäisestä voitosta. Voit nopeuttaa peliä aktivoimalla automaattisen pyöräytyksen pelitilan. Rullat pyörivät automaattisesti, ja panos on sama.

Hahmossa pysyminen

Viking Treasuresin perusvoittotaulukossa on ainutlaatuisia kiekkosymboleita, jotka ovat saaneet inspiraationsa todellisista viikinkien riimuista. Myyttinen kirjoitusjärjestelmä on mukautettu pelin rullia varten. Määritetään, kuinka paljon voit voittaa, jos panostat yhden krediitin.

Kunkin riimun värikoodaus helpottaa sen tunnistamista. Suurin osa pelin riimuista on punaisia, vaaleanpunaisia ja sinisiä. Esimerkiksi niiden yhdistelmiä käyttämällä voit voittaa 1 ja 50 krediitin välillä.

Vaalean- ja tummanvihreiden, valkoisten, beigen ja keltaisten riimujen yhdistelmät tuottavat suurempia voittoja. Maksimivoitto on 150 krediittiä, mikä on pienempi kuin monissa muissa saman valmistajan peleissä.

Tutustu bonuspeliin

Viking Treasures -pelissä on vielä joitakin ainutlaatuisia ominaisuuksia, joihin voit tutustua. Ole tarkkana, jos haluat saada pelistä parhaat palkinnot.

Villi kortti on vahvasti koristeltu valkoinen riimu, joka voi korvata minkä tahansa yllä olevista symboleista. Käytä sitä saadaksesi lisää voittoja rullille tai luodaksesi upeita yhdistelmiä, joiden arvo on jopa 500 krediittiä.

Kultainen riimu voi olla hyvin harvinainen. Tämä bonussymboli on jopa 250 dollarin arvoinen ja antaa sinulle pääsyn minipeliin. Käännä kiekoilla olevat kivet ympäri paljastaaksesi kirjaimia, ja voit voittaa lisää rahapalkintoja tai kertoimia.

Peli, joka haastaa sinut kauniilla grafiikoilla

Viking Treasures on peli, josta voi tulla hyvin koukuttava. Sen omaperäinen teema ja omistautuminen grafiikoille ovat keskeisiä syitä sen suosioon. Rullat ovat dynaaminen ja jännittävä kokemus. Ruudut/rullasymbolit näyttävät upeilta, mutta niitä voi olla vaikea erottaa toisistaan, jos niissä ei ole oikeita värejä.

Viking Treasures tarjoaa vähemmän mahdollisuuksia voittaa suuria rahapalkintoja kuin vastaavat pelit. Bonuspeliin pääsy voi olla haastavaa, mutta se on jännittävä ominaisuus. Paras strategia sinulle on sijoittaa mahdollisimman paljon krediittejä rullille heti alussa.

Kolikkopelit Urheiluvedonlyönti

Tutustu nykyaikaisen urheilun alkulähteisiin matkustamalla takaisin antiikin Kreikkaan. Panosta muutama krediitti voittaaksesi suuria summia.

Sports Bet, BetConstructin videokolikkopeli, tarjoaa omaperäisen maailman klassisella designilla. Tämä ainutlaatuinen yhdistelmä herättää varmasti huomiosi, puhumattakaan kaikista ominaisuuksista, joita kilpailu tarjoaa onnekkaille pelaajille.

Arvostelumme auttaa sinua oppimaan lisää Sports Betistä ja sen toiminnasta, ennen kuin teet ensimmäisen panoksesi.

Paras voittaa

Sports Bet pitää lupauksensa. Se on ainutlaatuinen sekoitus antiikin Kreikan estetiikkaa ja 1980-luvun arcade-kolikkopeliä. Tällaista yhdistelmää ei näe joka päivä.

Rullat näkyvät valkoisella taustalla. Yläosassa on kreikkalainen friisi, jossa on olympialaisiin osallistuvia urheilijoita. Kookas komentopalkki vie loput näytön alueesta, mikä on kunnianosoitus alkuperäiselle peliautomaatille. Näyttö on suljettu metallikehykseen.

Sports Bet voi yhdistää näennäisesti vastakkaisia teemoja. Tulos ei ehkä ole visuaalisesti vaikuttava, mutta peli on mieleenpainuva. Tarkista seuraavaksi, onko pelattavuus yhtä innovatiivinen.

Aloita kilpailu

Sports Bet noudattaa kolikkopelien klassisia sääntöjä, jotka useimmat pelaajat tuntevat. Voit muokata ympäristöäsi käyttämällä rullien alla olevaa komentopalkkia.

Tässä kilpailussa on viisi rullaa ja yhdeksän voittolinjaa, ja se edellyttää tiettyjen symboliyhdistelmien näkymistä, jotta voit voittaa rahapalkintoja. Ennen rullien pyörittämistä valitse seuraava panoksesi ja aktivoi voittolinjat, joille haluat sen asettaa. Sports Bet tarjoaa valinnaisen minipelin, johon pääset jokaisen voiton jälkeen. Tämä antaa sinulle mahdollisuuden tuplata palkintosi.

Sports Bet maksaa panoksesi määrän ja saamiesi yhdistelmien perusteella. Käytä Bet Max -kytkintä, jos haluat tehdä kaikkesi saadaksesi suurimman mahdollisen palkkion. Sports Bet tarjoaa automaattisen pyöräytystilan, jossa rullat pyörivät kiinteällä panoksella.

Ei armoa vastustajille

Sports Betin rullasymbolit ovat kaikki nykyaikaisia kuvakkeita, jotka edustavat nykyisiä urheilulajeja. Katso eri kiekkosymboleita ja katso, mitä palkintoja voit voittaa yhden luoton perusteella.

Sports Betiä hallitsevat urheilupaidat, joissa on numerot 9:stä ässään. Niiden avulla voit voittaa mistä tahansa 2-100 krediittiä.

Seuraavaksi meillä on pesäpallokenttä, tenniskenttä, jääkiekkokaukalo ja koripallokenttä. Ne ovat harvinaisempia, mutta voivat tuoda palkintoja jopa 750 krediittiin asti. Älä jätä niitä vielä huomiotta. Sports Bet tarjoaa myös enemmän mahdollisuuksia voittaa milloin tahansa.

Voit lähteä hakemaan kultaa tai voit jäädä kotiin.

Kannattaa kiinnittää huomiota pelin kahteen viimeiseen symboliin, jos haluat suurimmat mahdolliset voitot. Nämä symbolit käyttäytyvät eri tavalla kuin muut voittotaulukon symbolit.

Pelin jokerikortti on kuppisymboli. Sen avulla voidaan luoda uusia voittoyhdistelmiä korvaamalla mikä tahansa ensisijainen symboli. Jopa kuppiyhdistelmät voivat laukaista jopa 9 000 krediitin lisäpalkinnon.

Kultamitalit ovat Sports Bet -pelissä scattereita. Tämä tarkoittaa, että ne maksavat missä tahansa asennossa. Scattereilla voit voittaa jopa 500 krediittiä ja käynnistää 15 ilmaiskierrosta. Kaikki voitot näiden ilmaiskierrosten aikana kolminkertaistuvat automaattisesti.

Peli, joka palkitsee vain parhaat

Sports Bet on yksinkertainen peli, jolla on ainutlaatuinen teema. Jos olet onnekas ja voitat, jos pyörität rullia, tarjolla on jännittäviä rahapalkintoja. Sports Betin ilmaiskierrostoiminto on ehdottomasti sen kiehtovin. Pysy keskittyneenä kiekkoja pyörittäessäsi, äläkä jätä väliin yhtään scatter-symbolia.